www.waoz.nl     info@waoz.nl      

 

In verschillende kraampjes konden kinderen zich laten schminken door de lieve dames van kinderwinkel Imagine.

Verfrissingen op deze hete dag werden verzorgd door Albert Heijn en Grapedistrict waar volop van werd genoten in de lounge hoek.

Een andere nieuwkomer in onze straat was op deze dag ook meer dan welkom. IJscuypje stelde gratis heerlijk ijs beschikbaar voor de bezoekers en daar werd gretig gebruik van gemaakt.

IJmuider vishandel verzorgde lekkere vette haring op vlaggetjesdag. Broodbakkers Klopper en Stolk zorgden voor krentenbollen. Restaurant Blauw en Dragon Lounge vulden elkaar aan met heerlijke saté en loempia’s. Gezien het enthousiasme van de bezoekers lijkt dit dan ook een goed idee om in de toekomst uit te werken met nog meer kraampjes en restaurants.


 

Ondertussen vulden de zwoele klanken van DJ Job de lucht vanaf het podium dat beschikbaar werd gesteld door Café Bédier.

 

Wat ontbrak er eigenlijk nog aan deze mooie dag? Dans! En wie kunnen we hier beter voor inschakelen dan de topdansleraren van de welbekende dansschool Oostveen. Binnen de kortste keren kregen deze mensen het publiek aan het dansen in een swingende salsaworkshop.

 

Aan al het moois kwam uiteindelijk ook weer een einde en de gezelligheid verplaatste zich naar de terrassen waar bepaalde mensen voorlopig niet waren weg te slaan.. Het was weer een mooi voorbeeld waar een gezamenlijke inspanning van ondernemers uit de straat toe kan leiden. We zijn dan ook zeker van plan om in de toekomst meer van dit soort evenementen te gaan organiseren die enkel een positief effect kunnen hebben op de uitstraling en winkelervaring die de Amstelveenseweg biedt.

Uiteraard geld ook hier; met meer leden kunnen we meer bereiken! Meld je dus aan als lid van de WAOZ via info@waoz.nl.

Dat was het voor deze keer, het kan je niet ontgaan zijn, maar ook onze straat steunt Oranje!
Laten we er het beste van hopen..

Vriendelijke groeten,

Namens de WAOZ.

Pascal Besson

Foto´s en video´s van deze feestelijke dag:

Foto's

Film 1
Opening met Martijn, Paul Slettenhaar en Simone Kukenheim.

Film 2
Pascal slaat de dop van de fles met zwaard

Film 3
Zumba
Film 4
Salsa
Film 5
Salsa
Film 6
Salsa
Film 7
Salsa

waoz.nl