NIEUWSBRIEF

Juli 2010
www.waoz.nl     info@waoz.nl      


Beste ondernemers van de Amstelveenseweg,

Oranje gaat door naar de kwartfinales en het zomerweer breekt eindelijk door, op de Amstelveenseweg gebeuren er dus genoeg mooie dingen!


openingZaterdag vijf juni was het dan zover, de Amstelveenseweg werd officieel geopend na maanden van grote verbouwingen die toch ook aardig wat overlast met zich meebrachten.

 

’s Ochtends vroeg werd er begonnen met het aanbrengen van de ballonnen in de straat die het geheel gelijk een feestelijke uitstraling gaven.

Het weer zat ook zeker niet tegen en de temperaturen mochten tropisch genoemd worden.

Op het pleintje voor de Albert Heijn en de Grapedistrict werden ondertussen een podium, springkussen en enkele marktkraampjes opgebouwd.


bandHet feest werd geopend door een Braziliaanse drumband die zich in de hele straat flink heeft laten horen om te eindigen op het podium met een kleine toegift.

 

Het officiële gedeelte werd ingeleid door de voorzitter van de WAOZ, Martijn van café Schinkelhaven en door stadsdeelvoorzitter Paul Slettenhaar die werd geflankeerd door wethouder Economische Zaken Simone Kukenheim. Wethouder Joep Blaas kwam op eigen titel ook nog even langs.


Legendarische woorden werden gesproken en met een slag van een zwaard werd een fles champagne ontkurkt en de hernieuwde Amstelveenseweg ingewijd.

opening

 

Volgende Pagina >